Одеська залізниця заощадила понад 850 тис. грн.

Січень 16, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Протягом 2017 року регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» заощадила 200 тис. кВт*год на суму 404,7 тис. грн. завдяки технічному переоснащенню існуючого освітлювального обладнання на сучасне світлодіодне освітлення. 

На філії світлодіодними світильниками та прожекторами повністю обладнані станції Одеса-Сортувальна, Іллічівськ-Паромна, Користівка, гірка станції Знам’янка–Сортувальна. Також минулого року завершено встановлення світлодіодного освітлення на станціях Херсон, Миколаїв та Одеса-Головна.

Повністю впровадити освітлювальну продукцію нового покоління (за умови стабільного фінансування) залізниця планує до 2021 р. Пріоритет у застосуванні світлодіодних ламп надається виробничим підрозділам із високим споживанням електроенергії, з цілодобовим технологічним процесом тощо. Активно впроваджують нові зразки освітлення в господарствах електропостачання, вагонному та локомотивному.

Також на філії активно проводиться робота по заміні застарілих опалювальних приладів на сучасні електричні конвектори на тягових підстанціях. Наразі встановлено 296 конвекторів, завдяки чому філія у 2017 році заощадила майже 447 тис. грн.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool