Обрано директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця»

Квітень 25, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Завершився відкритий відбір кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця». Такий відбір було проведено вперше в історії компанії. Він тривав з 19 грудня 2016 року до 25 січня 2017 року. Нагадаємо, компанія публічно оголосила чіткі вимоги до кандидатів, з якими можна було ознайомитися на офіційному сайті товариства.

Перший етап відкритого відбору кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця» тривав з 19.01.2017 по 23.02.2017 включно. За результатами роботи експертної групи ПАТ «Укрзалізниця» із 64 кандидатів було відібрано 23, яких було рекомендовано до участі у 2-му етапі відбору. Усі учасники відбору пройшли перевірку компетентного органу на корупційну складову.

За результатами відбору другого етапу рекомендовано правлінню ПАТ «Укрзалізниця» розглянути на засіданні 9 кандидатів.

24 квітня усі кандидати, відповідно до процедури та норм відбору, були заслухані членами правління ПАТ «Укрзалізниця», відповіли на їхні запитання. Також члени правління були ознайомлені з остаточними висновками та рекомендаціями експертної групи ПАТ «Укрзалізниця».

У підсумку, сьогодні 24.04.2017 року, правління ПАТ «Укрзалізниця» проголосувало щодо призначення директорами регіональних філій наступних осіб:

Донецька залізниця – Бугайова Сергія Вікторовича в.о. заступника начальника структурного підрозділу служба матеріально-технічного забезпечення регіональної філії «Донецька залізниця».

Львівська залізниця – Груника Івана Степановича – в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця».

Одеська залізниця – Єрьоміна В’ячеслава Володимировича – в.о. начальника регіональної філії «Одеська залізниця».

Південна залізниця – Уманця Миколу Григоровича - начальника регіональної філії «Південна залізниця».

Південно-Західна залізниця – Бевза Григорія Анатолійовича - директора ТОВ «Дослідно-механічний завод «Карпати».

Придніпровська залізниця – Кужавського Миколу Сергійовича – заступника начальника з реформування регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Біографічні довідки призначених керівників регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця» будуть опубліковані 25.04.2017 на офіційному сайті товариства.

Директор регіональної філії – це і стратег, і лідер, і менеджер, який скеровує, корегує, аналізує та управляє залізницями України. Функції директора регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» надзвичайно важливі з урахуванням забезпечення ним ефективного управління регіональною філією для повноцінного задоволення потреб внутрішніх та зовнішніх клієнтів у якісних, своєчасних та конкурентних залізничних перевезеннях, роботах, послугах.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool