На Одеській залізниці визначено найкращих оглядачів вагонів

Липень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1506 | Коментарі: 0

Нещодавно на базі експлуатаційного вагонного депо Подільськ регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «УЗ» відбувся другий тур дорожнього конкурсу професійної майстерності оглядачів-ремонтників вагонів.

У конкурсі взяли участь по три оглядачі з чотирьох вагонних депо: Одеса-Застава-1, Подільськ, Знам’янка та Херсон. До складу комісії, яка оцінювала професійні знання та уміння оглядачів увійшли головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту філії Рудольф Мелкумян, головний інженер служби вагонного господарства Сергій Васильєв, завідувач відділом соцільно-економічних відносин Дорпрофсожу Олександр Манахов.

Спочатку команди структурних підрозділів залізниці представили головні інженери депо. Серед випробувань, які довелося пройти учасникам були: перевірка знань за системою «Багатопрофільного тестування», запитання у тестовій формі з охорони праці та пожежної безпеки, з експлуатації гальм; розрахунок і заповнення довідки форми ВУ-45 про забезпечення поїздів гальмами та справності їх дії за вихідними даними; виконання комплексу робіт на вантажному вагоні по заміні підвіски гальмівного башмака та виявлення несправностей на вагонах трьох типів. Конкурс тривав протягом дня – за цей час команди з різних депо шляхом жеребкування розділилися на три групи, які поетапно проходили завдання. Усе було організовано так, щоб учасники, які вже пройшли певне випробування не мали можливості консультувати своїх колег, у яких цей етап був тільки попереду. За підсумками проведення конкурсу члени комісії підрахували загальну кількість балів по кожному учаснику конкурсу. Три найкращі учасники, які набрали найбільшу кількість балів, визнані переможцями.
Виходячи з рівня теоретичних знань та практичної підготовки, учасників конкурсна комісія визнала переможцем у індивідуальних змаганнях Олега Шаповалова (240 балів, Подільськ); друге місце посів Анатолій Меліхов (232 бали, Херсон) і третє місце за Олександром Левченко (225 балів, Знам’янка). Заохочувальні призові місця посіли оглядачі-ремонтники вагонів депо Одеса-Застава-1 Віталій Шарафудінов (182 бали) та Олексій Теплов (181 бал) з депо Знам’янка.

У командних змаганнях переможцями стала команда експлуатаційного вагонного депо Подільськ, яка набрала 689 балів.
Усі учасники отримали пам’ятні подарунки, призери – грошові винагороди, а колективу депо переможців дістався пам’ятний сувенір.

Головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян зазначив, що проведення цього конкурсу вже давно стало доброю традицією у вагонному господарстві філії, а усі учасники уже є переможцями у своїх депо, а тому конкурс зібрав тільки досвідчених професіоналів, які своєю щоденною роботою та старанням роблять значний внесок у підвищення якості проведення технічного обслуговування рухомого складу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool