На Одеській залізниці новітніми способами підбирають персонал

Листопад 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Новий спеціальний сервіс пошуку роботи на магістралі онлайн стартував нещодавно на офіційному сайті регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». 

Зробити процес добору працівників магістралі максимально зручним, прозорим і надійним – ось на сьогоднішній день основна мета служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Одеська залізниця».

Для цього кадровики впровадили електронний журнал обліку кандидатів на вакантні посади. Ідея створення такого єдиного журналу та його функціонування через сайт належить директору регіональної філії «Одеська залізниця» В’ячеславу Єрьоміну. 

За словами начальника служби кадрової та соціальної політики філії Костянтина Стрембіцького ринок електронного рекрутингу сьогодні має широкі можливості, зокрема різні сервіси у галузі пошуку персоналу і працевлаштування. «В епоху стрімкого розвитку цифрових технологій нам слід рухатися в напрямку здійснення підбору персоналу сучасними методами. Останніми роками ринок електронного рекрутингу активно розвивався від простих дошок оголошень до ресурсів, що надають цілий спектр кадрових сервісів для всіх учасників ринку праці: роботодавців, здобувачів і посередників. Звичайно, електронний рекрутинг не виключає наші традиційні способи пошуку персоналу, він лише стає зручним інструментом у процесі пошуку роботу», – зазначив Костянтин Стрембіцький.

Для швидкого та доступного пошуку персоналу на вакантні посади, у тому числі масових професій, в межах регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» на веб-сайті «Одеська залізниця» за посиланням http://odz.gov.ua/work/ розміщені оголошення про вакансії регіональної філії та передбачено можливість пошукачу залишити своє резюме і повідомити про свій інтерес до роботи в виробничих або структурних підрозділах регіональної філії. Крім використання стандартних сервісів, здобувачі можуть отримувати зворотний зв'язок щодо стану розгляду його резюме. Наразі такою можливістю скористалися 33 людини, які залишили у базі свої резюме. Проте вакансій на сайті запропоновано наразі набагато більше – 741. Робота на магістралі знайдеться для всіх – керівників, інженерно-технічних працівників та представників робітничих професій. Вакансії можна підібрати за категоріями або за місцезнаходженням підрозділу магістралі.

У даної системи є безліч переваг перед традиційним способом працевлаштування, адже резюме або звернення автоматично отримує реєстраційний номер та зафіксовану дату, встановлюється зворотній зв’язок з потенційним працівником шляхом направлення йому на електронну пошту або вручення (при особистому зверненні) автоматично сформованого запрошення на співбесіду з чітко визначеною датою та часом. Вже під час проведення співбесіди оцінюються особисті, ділові та професійні якості, професійна мобільність кандидатів щодо працевлаштування на вакантну посаду.

Робота над вдосконаленням спеціального сервісу з пошуку роботи на магістралі триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool