На Кіровоградщині зловмисники викрали з будинків техніку та ювелірні вироби

Лютий 17, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Чоловіків викрито у скоєнні двох крадіжок із домоволодінь мешканців Онуфріївського району. За місцем проживання злодіїв були вилучені речі, що належали не лише потерпілим, а, ймовірно, були викрадені з будинків інших громадян. Тож у даний час працівники поліції перевіряють спільників на причетність до скоєння подібних злочинів як на території Кіровоградської, так і сусідніх областей.

8 лютого до відділення поліції надійшли повідомлення від жителів одного з селищ району про те, що їх помешкання обікрали. Поки господарів не було вдома, невідомі пошкодили вікна, проникли до будинків і забрали мобільні телефони, планшети, вироби із золота та срібла, завдавши потерпілим значної матеріальної шкоди.

«Протягом тижня у результаті відпрацювання території поліцейські натрапили на слід зловмисників. Як з’ясувалося, двоє жителів іншого району, 32 та 35 років, вирішили скоїти крадіжки подалі від власних домоволодінь, але потім чуже майно повезли додому у селище Петрове. Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях злодіїв правоохоронці виявили і вилучили портативну комп’ютерну техніку та електроніку, телефони і ювелірні прикраси, а також металевий лом, за допомогою якого злодії проникали в будинки. Викрадене було повернуто власникам», - повідомив начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено підозру у вчиненні злочинів. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Обидва чоловіки раніше судимі за вчинення крадіжок.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool