Мешканці Кременчука звернулися до Президента України

Серпень 09, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

На сайті Президента України Олена Волянська розмістила петицію «Мешканці Кременчука звертаються до Президента України з приводу необхідності капітального ремонту Крюківського мосту через річку Дніпро»

«Через Кременчук проходять дві автомобільні дороги державного значення: М-22 Полтава-Олександрія і Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. Обидві ці траси перетинаюсь Дніпро по Крюківському мосту, який останні 30 років знаходиться в аварійному стані. Балансоутримувачем мосту є ПАТ «Укрзалізниця», однак весь цей час капітальний ремонт не проводився. Тим часом залізо-бетонні конструкції та деформаційні стики мосту продовжують руйнуватися, через що руйнується і дорожнє покриття автомобільної та пішохідної частини мосту.
Вимагаємо вивчити ситуацію з балансоутримувачем автомобільної частини та пішохідної зони Крюківського мосту і визначитися зі строками капітального ремонту цього об’єкту», - повідомляється в петиції
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool