Кропивничанка стала ведучою програми «Ранок з Україною»

Липень 22, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Новина, на яку чекали телеглядачі останній місяць, нарешті розкрита. Стало відомо, хто разом з Лілією Ребрик і Григорієм Германом в ефірі програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 06:30 на каналі «Україна», будитиме українців. Співведучими улюбленців мільйонів стануть Анатолій Анатоліч і Марія Мельник. 

Програма «Ранок з Україною», найпопулярніше ранкове шоу серед українців (рейтинг 1,09% частка 13,53%, середньомісячна аудиторія 8,8 млн)*, змінює ведучих. Нещодавно стало відомо, що прямі ефіри програми залишили Сергій Зенін і Світлана Катренко. А вже з серпня парою Лілії Ребрик та Григорія Германа стануть відомий телеведучий, журналіст і блогер Анатолій Анатоліч і активна блогерка і ведуча Марія Мельник. 

Анатолій Анатоліч щасливий приєднатися до зіркової команди «Ранку», каже – для нього це досить відповідальний момент – працювати на каналі-лідері.

«Бути з телеканалом «Україна» – означає бути зранку майже в кожній український оселі. Це велике задоволення і неймовірна відповідальність. Радий приєднатися до команди «Ранку з Україною». Впевнений, що в новому сезоні ми зробимо щось неймовірно цікаве і корисне, що стане до вподоби кожному глядачеві», – поділився новий ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.

Цікавим фактом стало те, що красуня-ведуча Марія Мельник, як і її попередниця Світлана Катренко, починала свою кар’єру в ранковому шоу на Кіровоградському регіональному каналі.

«Потрапити на канал «Україна» – це моя особиста казка, мрія, яка стала реальністю! Маленька дівчинка з Кропивницького, яка починала свій шлях роздаючи листівки в масці, по парку в 40-градусну спеку, в житті б не повірила, що колись зможе стати частиною найкращої команди – буде вести ранкове шоу з найкращими ведучими! Мені довелося пройти багато турів кастингу і в цьому був свій кайф. Насправді, я ще до кінця не вірю в реальність того, що відбувається! Але вже точно скажу, що мені дуже пощастило з новим колективом – це мега-драйвові, чудові, креативні люди, люди своєї справи!» – розповіла нова ведуча Марія Мельник.

Григорій Герман вже встиг познайомитись з новою ведучою, каже – Марія це не просто нове обличчя програми, вона справжній скарб.

«Маша – справжній подарунок для глядачів Ранку. Розумна, красива, душевна, дуже відкрита і людяна. З нею легко і просто, і мені, як партнеру, і всім, хто прокидається з найкращим ранковим шоу країни – «Ранком з Україною», – каже Григорій Герман.

Перший спільний ефір, коли у кадрі з’являться всі чотири ведучі, відбудеться 2 серпня. До знайомства глядачів зі своїми новими колегами Лілія Ребрик і Григорій Герман готувалися майже місяць.

«У п’ятницю в обов’язковому порядку прокидайтеся разом з нами, тому що в цей день вас чекає нереальна кількість сюрпризів і море драйву. Ми вас зарядимо енергією на всі вихідні. Зізнаюся чесно, я сама з нетерпінням і навіть з деяким хвилюванням чекаю цього ефіру», – зізнається Лілія Ребрик.

Тож вже з серпня глядачів чекають ще більш енергійні, цікаві, позитивні та насичені ранки на каналі «Україна». Керівник шоу «Ранок з Україною» Валерія Лозгачова привідкрила завісу:

«Те, що Анатолій Анатоліч буде працювати в парі з Лілією Ребрик, а Марія Мельник – з Григорієм Германом, ми вирішили свідомо. Наші глядачі щоденно будуть прокидатися у компанії ефектних чоловіків та запальних білявок. І це не всі сюрпризи, які програма

«Ранок з Україною» підготувала: нові рубрики та живе спілкування з глядачами зроблять наші ранки ще драйвовішими та кориснішими», – розповіла керівник проекту «Ранок з Україною» Валерія Лозгачова.

Новина, на яку чекали телеглядачі останній місяць, нарешті розкрита. Стало відомо, хто разом з Лілією Ребрик і Григорієм Германом в ефірі програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 06:30 на каналі «Україна», будитиме українців. Співведучими улюбленців мільйонів стануть Анатолій Анатоліч і Марія Мельник.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool