До уваги споживачів послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Лютий 10, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

НКРЕКП повідомляє,

що функціонування кол-центру, що забезпечений єдиним багатоканальним номером телефону для стаціонарних та мобільних телефонів та адресою електронної пошти для прийому повідомлень для надання послуг абонентам на безоплатній основі, передбачене для компаній, що є постачальниками послуг, у разі сукупної чисельності населення в населених пунктах, в яких вони провадять свою діяльність, більше ніж сто тисяч осіб (споживачі, які використовують питну воду, послуги з водовідведення для забезпечення фізіологічних, санітарно-гігієнічних та побутових потреб).

Такі вимоги діють відповідно до Постанови НКРЕКП від 29.09.2021 № 1660 «Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» (підпункт 22 пункту 2.2 глави 2). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool