Дніпропетровська область : рятувальники ліквідують наслідки негоди

Липень 29, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

На території Дніпропетровської області 28 липня та вночі 29 липня внаслідок сильних поривів вітру порушені умови проживання мешканців окремих районів Дніпропетровської області.

Без електропостачання залишилися мешканці 15 населених пунктів Криничанського, 7 населених пунктів Верхньодніпровського району та частково Довгінцевського району міста Кривий Ріг. Аварійними бригадами енергослужби проводяться роботи по відновленню електропостачання.

У Довгінцевському районі міста Кривий Ріг внаслідок урагану станом на 09:00 29 липня на 16 вулицях пошкоджено покрівля 81 житлового будинку та 12 господарчих споруд, пошкоджено 4 легкових автомобіля. Повалено 35 дерев, пошкоджено газопровід та лінії електропередачі. Підрозділами ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області прибрано з проїжджих частин вулиць 30 повалених дерев, у наслідок чого рух транспорту відновлений. Рятувальники розчищають від повалених дерев та фрагментів покрівель будівель лінії електропостачання та газового трубопроводу. Допомагають населенню розбирати покрівлі будівель.

На ліквідацію наслідків негоди залучалися 28 липня 15 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, 1 одиниця техніка та 8 чоловік особового складу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України міста Кривий Ріг. На місці працюють працівники газової служби та районної електромережі. Силами Головного управління Національної поліції здійснюється охорона місця події. Сьогодні буде проведено засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС. На даний час на місці події працює 27 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

У місті Перещепине Новомосковського району частково пошкоджена покрівля загальноосвітньої школи №1, зірвано 28 кв м профнастилу та пошкоджено 40 кв м, пошкоджений коник та фронтон даху, зірвано з даху трансформаторної підстанції 25 кв м шифера, яка знаходиться на території загальноосвітньої школи №2. Також пошкоджена покрівля двох приватних житлових будинків, на вулицях Соборна та Сонячна.

На даний час інформація щодо постраждалих та загиблих внаслідок негоди не надходила.

Дніпропетровська область : рятувальники ліквідують наслідки негоди

Координацію аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та мобільна оперативна група на чолі з начальником ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Андрієм Кульбачем.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool