COVID-19: Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 79 750 людей

Серпень 08, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 8 серпня

▪️ За минулу добу захворіло 1489 осіб, з них 91 дитина та 72 медпрацівники. Госпіталізовано 294 людини, зафіксовано 27 летальних випадків. При цьому одужали 600 пацієнтів.

▪️ Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 79 750 людей, з них 5581 дитина і 9150 медпрацівників. За попередню добу загалом здійснено 39 869 тестів, з них 19 327 досліджень — методом ПЛР, а також 20 542 — методом ІФА.

▪️ За останню добу найбільшу кількість випадків зареєстровано у місті Київ (200), Одеській (165), Львівській (154) та Харківській (134) областях.

▪️ В Україні сьогодні черговий антирекорд з кількості нових захворювань та госпіталізацій. Міністр охорони здоров'я наполягатиме на посиленні контролю за дотриманням визначених правил карантину.

▪️ Цього тижня МОЗ активно обговорює тему трансплантації. Міністерство зараз створює нормативну базу, необхідну для того, щоб система трансплантації могла нормально працювати.

▪️ Навколо трансплантації існує багато міфів. Наприклад, міф про “чорну трансплантацію”. Операції з трансплантації — це дуже складний і високотехнологічний процес. Таку операцію неможливо провести в якомусь підвалі. Тому всі розповіді про “чорну трансплантологію” — це міф, який не має під собою навіть теоретичного підґрунтя.

▪️ Мета МОЗ — за 2-3 роки досягти “трансплантаційної незалежності”, щоб надавати громадянам України необхідну медичну допомогу вдома.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool