24-річний українець встановив новий рекорд України

Вересень 18, 2023 | Новини регіонів | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Євгеній Нотевський став наймолодший українцем, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні.

Євгеній є дипломованим спеціалістом за 5-ма напрямами і це абсолютний рекорд серед українських чоловіків, віком до 25-ти років.

Досягнення зафіксував Національний Реєстр Рекордів. Нагородження відбулося сьогодні, 18 вересня, в КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

“Пишаюсь, що на такому рівні високо оцінені мої зусилля, бо скажу відверто завершити навчання за 5-тьма різними напрямами – то одна справа, а вийти по 4-х із 5-ти спеціальностей на диплом із відзнакою та успішно написати та захистити дипломні роботи, - то ще більша праця! Упевнений, що студенти, випускники ВИШів тут зі мною погодяться”,- відзначає Євгеній Нотевський.

За словами Євгенія, отримати рекордну кількість дипломів у такому молодому віці йому допомогла цілеспрямованість та наполегливість.

“По-перше, це формування та підсилення мене фахово в обраному для себе напрямі діяльності, розумінні того як функціонує держава та побудовані суспільно-політичні процеси, - для цього були здобуті освіти за спеціальностями «Економіка», «Право» та завершена освітня програма «Державне управління та місцеве самоврядування». По-друге, була та є, і, думаю, буде необхідність мати знання та навички щодо побудови ефективних команд, здійснення управління спільнот, так як із 2018 року я є керівником громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ», - із цією метою було успішно завершено магістратуру за спеціальністю «Менеджмент». По-третє, на мій погляд, не лише основна діяльність повинна мати ґрунтовне фахове підсилення, а й інтереси, хобі, якщо ми теж хочемо бути успішними в них мають нести за собою правильне та комплексне розуміння. Із цим пов’язане завершення мною освітньої програми «Індустрія здорового харчування», адже я із 2020-року активно зайнявся спортом, наразі вже є кандидатом у майстри спорту із станової тяги та підйому штанги на біцепс. А спортивні результати залежать на 80% від правильного харчування, тому самі розумієте мої мотиви щодо крайньої магістратури”.

Про розваги в студентські роки Євгеній навіть і не думав:

“Моя родина на початку ще здивовано реагувала на мої бажання, наміри та дії в цьому напрямі. Навіть було таке, що після першого року навчання в університеті, я лише після результатів зарахування на іншу спеціальність повідомив їм про те. Спочатку відмовляли, казали, що буде час після завершення бакалаврату і тд., але я завжди казав, що поки є час, бажання, то треба це робити зараз, а не потім, адже усе може змінитись. Зрештою батьки звикли до цього та підтримують мене”.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool