Звернення прокурора Кіровоградської області до мешканців міста та області

Січень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 2012 | Коментарі: 0

«З огляду на події, що відбуваються сьогодні, звертаюся до мешканців Кіровоградщини не піддаватися на будь-які провокації та екстремістські заклики», - наголосив прокурор області Сергій Ленський.

Порушення громадського порядку, захоплення адміністративних будівель, блокування роботи державних установ – є злочином, що передбачає відповідальність.
«Мене надзвичайно непокоять факти, які несуть у собі небезпеку стабільності в регіоні, загрозу життю та здоров’ю людей.
Кожен громадянин, незалежно від віку, політичних уподобань не повинен вдаватись до вчинення неправомірних дій. Будь-які прояви зневаги до Закону матимуть відповідну правову оцінку. Кожен такий факт буде неодмінно фіксуватися правоохоронними органами, розслідуватися, а винні особи понесуть покарання.
Кіровоградщина завжди була виваженою і толерантною у своїх діях. Тож закликаю і надалі залишатися осередком стабільності, не вчиняти протиправних дій і не порушувати Закон!» - підкреслив прокурор області.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool