Зведений підрозділ кіровоградського гарнізону повернувся на місце дислокації

Травень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

1 травня зведений підрозділ сил та засобів У ДСНС України у Кіровоградській області повернувся із Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення на місце постійної дислокації.

Протягом 6-30 квітня бійці та техніка кіровоградського гарнізону були залучені для надання допомоги в гасінні масштабних лісових пожеж.

Перший виїзд сил та засобів на долання пожеж був здійснений у Народицький район Житомирської області, де наші рятувальники пліч-о-пліч із колегами інших областей стримували фронт горіння лісу. Згодом ситуація вимагала направлення додаткових сил територіальних підрозділів України, у тому числі – зведеного підрозділу Кіровоградщини, на долання масштабних лісових пожеж у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, що у Київській області. 

За весь період протистояння пожежам 8 разів здійснювалась ротація особового складу кіровоградського зведеного підрозділу і на зміну бійцям, які разом із колегами з інших областей долали вогонь, прибували нові сили У ДСНС у Кіровоградській області.

Крім пожежно-рятувальної техніки, у Зону відчуження була направлена важка інженерна техніка ДСНС, зокрема – відряджений з У ДСНС у Кіровоградській області шляхопрокладач БАТ-2, що здійснював облаштування протипожежних розривів та прокладання мінералізованих смуг.

1 травня зведений підрозділ сил та засобів У ДСНС України у Кіровоградській області повернувся із Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення на місце постійної дислокації.

Загалом протистояли лісовим пожежам на Київщині в Зоні відчуження безумовного (обов’язкового) відселення 401 рятувальник, 15 пожежно-рятувальних автомобілів, 5 одиниць спецтехніки та 8 одиниць допоміжної техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький, 2-го ДПРЗ м. Олександрія, АРЗСП У ДСНС в області, 14-го ДПРП смт Побузьке, 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка, 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ, 18-ї ДПРЧ м. Знамʼянка, 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка, 20-ї ДПРЧ м. Долинська, 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське, 27-ї ДПРЧ смт Новгородка, 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool