Знову вбивство у Кіровограді

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Під час сварки 54-річний житель обласного центру задушив знайомого.

За вчинене зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
До Кіровоградського міськвідділу міліції на вихідних надійшло повідомлення про те, що на території автомобільного кооперативу виявлено тіло охоронника.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилась: 64-річний потерпілий знаходився у будиночку для працівників охорони.
Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від механічної асфіксії внаслідок здавлення шиї.
Попередньо встановлено, що спільне розпиття двома чоловіками спиртних напоїв закінчилося сваркою та бійкою. Під час сутички молодший кіровоградець почав душити старшого.
- Зловмисника працівники міліції затримали на місці злочину, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Валентин Хоменко. – Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.
Для затриманого обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Кіровоградського МВ
УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool