Знам'янський дитячий будинок-інтернат приймав гостей

Червень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна організація інвалідів знову відвідала Знам'янський дитячий будинок-інтернат ІІІ-ІV профілю.

Цей чудовий день залишиться в серцях багатьох назавжди, а особливо його пам'ятатиме Валя Нижник - неймовірно талановита дівчина, автор першої своєї збірки віршів та оповідань.

Дякуючи Голові обласної організації інвалідів Сергію Подорожному та його дружній команді, мрія цієї юної письменниці та поетеси здійснилася. Тож ми від щирого серця вітаємо її.

А ще цей день запам'ятається тим, що команда обласної організації інвалідів потоваришувала з ще одними гостями інтернату, які в цей день провели неймовірний майстер-клас з шоколаду. Владика Даниїл - Єпископ УПЦ з США з місійною групою у складі 7 чоловік та Мар'яна Воронович. Це було справжнє свято з солодощами, подарунками, кульками і звичайно ж піснею. Валя Нижник виконала пісню "Маленькая страна". І ця країна тут, вона в цьому інтернаті, з справжніми друзями, яких не потрібно шукати так, як в пісні. На закінчення свята всі разом співали: "Татові слова, Україна - це я, мамині пісні, Україна - це ти! " Тому, що ми українці, тому, що ми разом і так буде завжди!!!

Юлія Бершадська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool