Знам’янські міліціонери разом із громадськістю забезпечували правопорядок під час відзначення державних свят

Серпень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Допомогу правоохоронцям надали представники двох громадських формувань.

Загалом уже понад два роки поспіль працівники міського відділу міліції пліч-о-пліч несуть службу з охорони громадського порядку з міським громадським формуванням «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва» на чолі з його керівником Віктором Мазуренком.
Крім того, у даний час завершується створення громадської організації з охорони громадського порядку та державного кордону «Український напрям», представники якої під час проведення масових заходів спільно з міліцією вперше вийшли на чергування міського парку відпочинку.
- Ми вдячні членам громадських формувань, які, не шкодуючи власного часу і зусиль, разом з працівниками міліції патрулюють вулиці та забезпечують правопорядок у місті, - зазначив т.в.о. начальника Знам’янського МВ УМВС в області Сергій Котига.

За матеріалами Знам᾿янського МВ УМВС України в Кіровоградській області

На Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який обкрадав свого роботодавця
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool