Знам’янська дирекція залізничних перевезень взаємодіє із місцевим центром зайнятості

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

3 квітня 2018 року відбулася зустріч працівників з кадрів виробничих підрозділів залізничного вузла Знам'янка регіональної філії "Одеська залізниця" з представниками Знам'янського міськрайонного центру зайнятості.

Семінар носив інформаційно-консультативний характер і мав на меті розширити формат співпраці магістралі з центром зайнятості задля покращення ситуації із укомплектування штату робітничих професій.

Директор центру зайнятості Людмила Компанієць та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вікторія Саржевська надали вичерпну інформацію щодо послуг та можливостей центру зайнятості для роботодавців.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день питання дефіциту працівників робітничих професій на Одеській магістралі надзвичайно актуальне. Залізничники намагаються вирішувати зазначену проблему разом із місцевими центрами зайнятості, які мають успішний досвід у підготовці робітників для крупних роботодавців міст.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool