Знам’янка: впродовж тижня школярі відвідують пожежно-рятувальні частини

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 619 | Коментарі: 0

Триває Тиждень знань з безпеки життєдіяльності в навчальних закладах Кіровоградської області, в рамках якого рятувальники проводять для школярів різні навчально-розважальні заходи. 

Зокрема – екскурсії до пожежно-рятувальних частин, під час яких діти знайомляться ближче із професією рятувальника, мають змогу безпосередньо поспілкуватись із вогнеборцями, роздивитись пожежні автомобілі та рятувальне оснащення тощо.

Так, 18 квітня насичена екскурсійна програма була організована фахівцями Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області для школярів місцевих навчальних закладів.
Учні побували на території та у будівлі пожежно-рятувальної частини, побачили, як працюють та тренуються рятувальники, мали змогу приміряти справжній бойовий одяг, потримати в руках оснащення, роздивитись та посидіти в кабіні пожежного автомобіля.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool