Знам’янка: школярі вчились жити відповідально та безпечно

Вересень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини впродовж усього року проводять із дітьми акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка має на меті долучити молоде покоління до безпечного та відповідального способу життя.

Так, 10 вересня такий навчально-пізнавальний захід відбувся у Знам’янській загальноосвітній школі I-III ступенів №1 ім. Т.Г. Шевченка.

Дітям не було нудно від повчань – програма акції продумана таким чином, щоб важливі правила безпеки діти засвоїли мимохідь, під час веселих конкурсів та рухливих ігор. Навіть невеликий дощик не пригасив активність школярів, усі із задоволенням брали участь у запропонованих змаганнях.

Крім того, поспілкуватись із справжніми вогнеборцями, поміряти бойовий одяг, побачити спорядження рятувальника, техніку, спробувати загасити уявну пожежу за допомогою ручного ствола – цікаво кожному. Та головне – школярі загадали усі важливі правила безпеки життєдіяльності, які, можливо, забули за час канікул.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool