Знам’янка: рятувальники навчили дітей жити цікаво та безпечно

Квітень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Протягом року рятувальники Кіровоградської області проводять навчально-пізнавальні акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти» у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Одна з таких акцій відбулася 19 квітня на території Знам’янської спеціальної школи-інтернату з нагоди проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Жити цікаво та безпечно».

Розпочинаючи акцію, рятувальники привітали школярів з Тижнем знань безпеки життєдіяльності та побажали успіхів у навчанні. Під час заходу школярам нагадали правила безпечної поведінки у різних надзвичайних ситуаціях, саме на це була спрямована насичена програма акції. Тож черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки продемонстрував юним глядачам гасіння умовної пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, можливості аварійно-рятувальної техніки і обладнання. Під час конкурсів хлопці і дівчата змогли відчути себе справжніми рятувальниками, примірявши бойовий одяг та протигази. Розповіли дітям, як поводитися у випадку пожежі або виявлення небезпечних предметів. Свої знання школярі теж активно демонстрували, тому за участь у конкурсах отримали подарунки та застережні листівки.

Варто зазначити, це була не перша зустріч школярів з рятувальниками. Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області часті гості у навчальних закладах, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool