Змінено підходи до призначення субсидій у новому опалювальному сезоні

Вересень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

17 серпня поточного року Урядом прийнято постанову №609, яка передбачає певні корективи механізму призначення субсидій. Про це на апаратній нараді повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров.

Якщо у минулому опалювальному періоді обрахування субсидій здійснювалось за минулий календарний рік, то в цьому опалювальному сезоні при нарахуванні допомоги враховуватимуться доходи населення за І і ІІ квартал поточного року.

Визначено і межі заборгованості за комунальні послуги при призначенні з субсидій.
"Раніше субсидію не призначали, якщо сім'я мала заборгованість за комунальні послуги понад 2 місяці. Віднині допомогу можна буде отримати при наявності боргу, що не перевищує 340 грн." – підкреслив Олександр Догаров. Якщо борг більший, субсидія призначатиметься тоді, коли заборгованість буде повністю погашена або за умови її реструктуризації.

Також внесено зміни до соціальних нормативів споживання газу на підігрів води та приготування їжі. Так, для газової плити норма використання газу становитиме 5,4 метри кубічні, для газової колонки – 10,5 метри кубічні.

Субсидії на новий опалювальний період призначатимуться протягом жовтня-листопада.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool