«Зіркове ралі» знову в Кропивницькому

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

 Старт екіпажів учасників багатоденних аматорських змагань для власників автомобілів-ветеранів в нашому місті.

12 липня 2018 г. – прибуття автівок до міста на ночівлю.
13 липня 2018 г. – старт другого етапу ралі на площі біля міської ради (вул. Велика Перспективна, 41)

«Зіркове ралі» для класичної техніки вже втретє проводиться під егідою Федерації автомобільного спорту України. Це змагання автолюбителів-власників класичних авто, метою якого є об’єднання прихильників ретро автомототехніки в Україні, популяризація відновлення та збереження історичної автомобільної спадщини. Довжина маршруту в цьому році для стартуючих з різних міст становитиме від 200 до 850 кілометрів.

Заходи «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12-15 липня в багатьох містах країни. Вдруге «Зіркове ралі» за ініціативи галереї «Єлисаветград» включає до свого маршруту наше гостинне місто. Але якщо минулого року була лише кількагодинна зупинка трьох екіпажів, то цього року учасники ралі прибудуть до нашого міста з ночівлею та вранішнім початком другого етапу.

Старти в Києві, Чернігові, Сумах, Одесі та Харкові відбудуться 12 липня. Цього ж дня декілька екіпажів Східного дивізіону ралі фінішують на першому етапі у Кропивницькому починаючи з 17.00 біля готелю «Турист», де запланована ночівля учасників.

Загальний фініш учасників заплановано на 14 липня в місті Одесі, де наступного дня розпочнеться свято з нагоди 105-річчя старту першого «зіркового» автомобільного ралі на теренах сучасної України за участю вітчизняних спортсменів.

Докладніше про «Зіркове ралі-2018» дивіться на сайті організаторів перегонів - http://stellarrally.com/zvezdnoe-ralli-2018/


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool