ЖКГ Кропивницького переживає значні труднощі

Вересень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Житлово-комунальне господарство Кропивницького переживає наразі значні труднощі. Це відзначив начальник головного упралвння ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко під час апаратної наради сьогодні, 5 вересня.

За його словами, технічний стан об’єктів житлово-комунального господарства з кожним роком погіршується а основні фонди та обладнання потребують оновлення.

Віктор Кухаренко звернув увагу, що діючими галузевими програмами, направленими на розвиток житлово – комунального господарства, передбачені кошти на виконання заходів у сумі понад 97 мільйон гривень. Найбільше фінансування направлено на ремонт доріг: 23 мільйони гривень на капітальний і 18,5 мільйонів – на поточний.
Станом на 15 серпня 2016 року загалом виконано 15,5% робіт від запланованого. Найбільший відсоток зроблено у сфері ремонту ліфтів (55%) та поточного ремонту доріг (33,3%).

- З метою інформування громадськості про використання бюджетних коштів ми виконали аналіз розрахунків розпорядника коштів – Головного управління житлово-комунального господарства, - повідомив начальник головного управління. - Відповідна інформація буде розміщена на сайті міської ради і вона стане доступною для громадськості та оновлюватиметься щомісяця.

Віктор Кухаренко також запевнив, що спеціалісти управління ЖКГ візьмуть під особливо – ретельний контроль якість виконання робіт, за які був проплачений аванс. А обов’язково буде здійснюватися перерозподіл видатків, а саме їх зменшення на проведення капітальних ремонтів у разі погіршення погодних умов, з метою недопущення неякісного виконання робіт в осінньо-зимовий період та перенесення їх виконання на 2017 рік.

Ще однією особливістю нового стилю управління житлово – комунальним господарством стане довгострокове планування. Відтепер підготовка проектів Програм розвитку міста буде розроблюватися з терміном реалізації на 5 років.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool