Житлове питання для молодих спеціалістів-медиків

Лютий 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет міської ради погодив рішення про реконструкцію господарчого блоку пологового будинку №1 на вулиці Олени Журливої,1 під житловий будинок з добудовою мансардного поверху.

Замовником будівельних робіт визначено управління капітального будівництва міської ради, а управління містобудування та архітектури міської ради повинно надати містобудівні умови та обмеження реконструйованої споруди. Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, у майбутньому житловому будинку планується облаштувати шість однокімнатних та 15 двокімнатних квартир для кіровоградських медиків - молодих спеціалістів, які стоять на житловій черзі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool