Жителю Кіровоградщини оголошено підозру у вчиненні низки крадіжок

Вересень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Матеріали кримінального провадження за фактами скоєних злочинів направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

У результаті проведення слідчих дій було встановлено причетність раніше судимого 18-річного жителя одного з сіл до 10 крадіжок майна та грошей у місцевих мешканців, вчинених упродовж серпня-вересня.

Зокрема з домоволодінь громадян зловмисник викрав кошти у сумі 400 гривень, два килими, 350 кг зерна пшениці, електропилку, бензокосу, каністру з паливом об’ємом 10 літрів, а з приміщення магазину – продукти харчування, алкогольні напої та тютюнові вироби.

Крім того, серед потерпілих опинилася і родичка злодія, до будинку якої він проник через вікно та забрав 700 гривень.

- Завдяки вжитим заходам частину викрадених речей, а саме – килими, дизельне паливо та один з інструментів – правоохоронці вилучили і після проведення експертиз повернули власникам. Інше майно зловмисник продав, гроші витратив на власні потреби, - повідомив т.в.о. начальника Бобринецького РВ УМВС в області Валерій Григорчук.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, закінчено. Зловмиснику оголошено про підозру. Матеріали направлено до суду.

За матеріалами Бобринецького РВ УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool