Жителя Кіровоградщині викрито у незаконному заволодінні автомобілем

Липень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

В Онуфріївському районі 41-річний чоловік викрав авто, яке власник залишив відчиненим та з ключами у замку запалення. Транспортний засіб правоохоронці розшукали на території іншого району. Протягом двох діб встановили й особу зловмисника.

Потерпілий звернувся із заявою до райвідділу міліції 27 липня близько 20.00. Чоловік повідомив про викрадення автомобіля «Шевроле-Лачетті».
- Було встановлено, що зловмисник скористався відсутністю власника, завів авто та поїхав у бік Олександрії. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли залишений транспортний засіб на узбіччі дороги за містом Знам’янка. У подальшому міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний житель одного з населених пунктів, - повідомив т.в.о. начальника Онуфріївського РВ УМВС в області Антон Спасов.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу «Незаконне заволодіння транспортним засобом», якою передбачено покарання від 3 до 5 років позбавлення волі.
Вирішується питання про оголошення особі повідомлення про підозру.

За матеріалами Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool