Жителя Кіровоградщини викрито у крадіжці комплектуючих із залізничної колії

Квітень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Раніше судимий мешканець Петрівського району планував у подальшому продати металеві запчастини, але завдяки вчасному повідомленню про злочин, цьому вдалося завадити.

До Петрівського відділення поліції надійшла інформація про те, що територією одного з сіл на мотоциклі з боковим причепом невідомі перевозять майно, яке, ймовірно, було викрадено із залізничного перегону.

Поліцейські прибули на місце події та зупинили транспортний засіб. Попередньо встановлено, що 26-річний житель іншого населеного пункту демонтував комплектуючі верхньої будови колії та попросив знайомого на мотоциклі перевезти деталі до свого домоволодіння.
У даний час викрадені запчастини і транспорт вилучено. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють усі обставини події та можливу причетність до злочину інших осіб. Розслідування триває.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool