Жителів Кіровоградщини закликають зменшити споживання електроенергії

Липень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

За інформацією НЕК Укренерго, через спеку вчора, 05 липня, споживання електроенергії стрімко зросло і трималось на підвищеному рівні 12 годин поспіль, впродовж всього світлового дня

Це створило додаткове навантаження на енергосистему. Крім того, з початком спекотного періоду змінились початок і тривалість періоду найбільшого навантаження, який тепер триває з 16.00 до 23:00 години.

"У ці дні майже по всій території Україні знову дуже спекотно. Ми розуміємо, що без кондиціонера складно. Але просимо не забувати, що наразі в енергосистемі напружена ситуація через ремонти на багатьох теплових та гідроелектростанціях, а також на кількох атомних енергоблоках. Тому обсяг доступних потужностей в енергосистемі для виробництва електроенергії обмежений, особливо у години найбільшого споживання. Будь ласка, переносьте використання кондиціонерів та потужної техніки з вечірніх годин на інший час доби або на ніч, не вмикайте кілька потужних приладів одночасно," - закликають енергетики.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool