Жителів Кіровоградщини найбільше турбують питання виплат по заробітній платі та розрахунків за орендовану землю

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Про це засвідчили численні звернення від жителів області до заступника голови облдержадміністрації Віктора Серпокрилова під час вчорашньої «гарячої лінії.

Так, до Віктора Миколайовича звернувся працівник ВАТ «Кіровоградський кар’єр» зі скаргою про те, що підприємство на якому він пропрацював три роки, заборгувало йому за цей період 17 тисяч гривень. Суд зобов’язав ВАТ «Кіровоградський кар’єр» розрахуватися зі своїм працівником, але до сьогодні ці кошти йому так і не виплачені.
З проханням втрутитися у ситуацію звернувся до заступника голови облдержадміністрації інший працівник ВАТ «Кіровоградський кар’єр», який не отримав кошти, зароблені ним на цьому підприємстві протягом 2006-2009 років. Робітники висловили обурення тим фактом, що державна виконавча служба не може нічого зробити, посилаючись на те, що у підприємства на рахунках немає коштів. При тому, що по факту підприємство продовжує безперебійно працювати.
Жителька села Українка Кіровоградського району звернулася з клопотанням посприяти у прискорені виплати дородових декретних коштів, які були затримані з вини директора Миколаївського загальноосвітнього навчального закладу, де заявниця працювала секретаркою. За її словами, керівник занадто пізно надав лікарняний лист до фонду соціального страхування.
На «гарячу лінію» також зателефонував житель Устинівського району, який від імені жителів Устинівки звернувся до Віктора Серпокрилова з проханням втрутитися у конфліктну ситуацію, яка виникла у зв’язку з тим, що підприємство «Агротранссервіс», як орендар, в особі Юрія Абрамяна порушив права власників земельних паїв. А саме, всупереч Постанові Верховної Ради «Про скасування генеральних довіреностей на 49 років» фактично захопив земельні паї селян і починаючи з 1999 року не проводив оплату за орендовані ним земельні ділянки.
Віктор Серпокрилов дав доручення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації детально розібратися по цих випадках та надати допомогу заявникам.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool