Жителів Голованівщини закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги (ФОТО)

Жовтень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 351 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники місцевих підрозділів Голованівського районного управління ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу та розповсюдили листівки із застереженнями й пам’ятки з правилами безпеки серед жителів селищ Голованівськ та Вільшанка.

Жителів Голованівщини закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Жителів Голованівщини закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Жителів Голованівщини закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги


Жителів Голованівщини закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та діяти згідно вже відомого алгоритму: прямувати до захисної споруди, укриття або укриватись у приміщенні, що відповідає правилу двох стін.

Також рятувальники розповіли людям про вибухові властивості різних боєприпасів та попередили, що не можна чіпати міни й інші боєприпаси та їх уламки, натомість позначити місце знахідки, відійти на безпечну відстань (>100 м) і повідомити до Служби порятунку за номером “101”.

Крім того, громадянам нагадали правила пожежної безпеки у побуті. Зокрема, дали поради, як безпечно користуватися пічним опаленням, електрообігрівачами, генераторами, іншими альтернативними джерелами енергії й тепла. А ще закликали не випалювати суху рослинність і пожнивні залишки, попередивши про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж в екосистемі.

На завершення розмови надзвичайники вручили листівки із застереженнями та примірник газети “Палаючі новини” з порадами щодо безпеки.
 
 ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool