Жителі Кіровоградщини потребують вирішення проблем у сфері охорони здоров’я та соціальної підтримки.

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відповідав на телефонні дзвінки жителів області.

 З проблемними питаннями зателефонували п’ятеро жителів Кіровоградщини – з Кропивницького, Олександрії та Маловисківського району. Більшість питань стосувалися галузі охорони здоров’я та соціальної сфери.

Зокрема, пенсіонерка із селища Смоліне Маловисківського району, яка протягом 16 років тричі на тиждень проходить гемодіаліз в обласній лікарні, повідомила, що починаючи з 20 грудня її переводять на лікування до ЦРЛ за місцем проживання. Оскільки, жодного транспорту із Смоліного до Малої Виски немає, окрім таксі, яке заявниця не в змозі оплатити, вона звернулася з проханням залишити її на обслуговуванні в обласній лікарні.

Мешканка обласного центру, яка у 2015-му році разом із трьома дітьми переїхала до Кропивницького з окупованої Макіївки Донецької області, попросила допомогти у працевлаштуванні її старшої доньки, яка має групу інвалідності. У 2018-му році та закінчила Кіровоградський медичний коледж ім. Мухіна за спеціальністю «Фармація», але досі не може влаштуватися на роботу за фахом.

Під час «гарячої лінії» також зателефонувала жителька міста Олександрії, інвалід ІІІ групи, з проханням допомогти в отриманні субсидії. У наданні державної допомоги їй відмовили через те, що старший син, який є власником квартири, де вона мешкає, вже багато років проживає у Канаді. За словами заявниці, він не знявся з місця реєстрації через те, що не має можливості приїхати до України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool