Жителі Кіровоградщини можуть зареєструвати підприємницьку діяльність у будь-якому відділенні ПриватБанку

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Приходить час і чи не кожен починає замислюватись над необхідністю реалізувати себе й свої особисті амбіці. Виникає бажання одержати більшу свободу й незалежність, можливість самому керуватити своїм часом.

Вже не хочеться в когось відпрошуватися в поліклініку, вислуховувати моралі із приводу запізнення на роботу, одним словом, залежати від роботодавця, керівника. А ще, і це чи не найважливіший важель - збільшити рівень доходу. Виникає гарна бізнес-ідея для відкриття власного бізнесу, і приходить розуміння, що саме час її реалізувати.

Аби старт бізнесу був успішним, ПриватБанк пропонує майбутнім підприємцям зробити перші кроки разом. Співробітники банку допоможуть здійснити державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності або юридичної особи, отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП), і відкрити рахунок. І все це - за декілька хвилин.

“Нашим клієнтам потрібно лише генерувати власні бізнес-ідеї та не стримувати своє бажання розпочати власну справу, все інше ми зробимо за них, - розповідає Вікторія Діденко, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Не потрібно стояти в черзі до “Єдиного вікна” та заповнювати стоси заяв. Не варто іти до податкової, аби отримати електронно-цифровий підпис. Всього за декілька хвилин ми зареєструємо бізнес, допоможемо отримати і ЕЦП, все зробимо в режимі он-лайн”.

Відкриття рахунку у ПриватБанку надає можливість клієнтам майже всі операції здійснювати дистанційно та за розкладом 24/7, тобто сім днів на тиждень у будь-який час доби.Це і інтернет-банк Приват24, і платежі за телефоном лінії цілодобової підтримки, і бухгалтерія онлайн тощо.

“Про те, що можна зареєструвати підприємство у ПриватБанку мені розповіди у відділенні, коли я зайшов на хвилинку дізнатись, що потрібно для відкриття рахунку, - ділиться кіровоградець Михайло Німченко. - Спочатку я подумав, що то жарт. Не раз чув розповіді підприємців про те, що ходіння по кабінетам, писанина, довідки тощо забирають не лише час, але й немало нервів. Для цієї процедури навіть наймають бухгалтера. А це ж і кошти. А коли я спробував особисто - респект ПриватБанку. Дійсно працює. Не пройшло і години, як я вийшов з відділення підприємцем, з електронно-цифровим підписом, рахунком у банку, ще й особистим кабінетом у електронному банкінгу. Реально круто!”

У Кіровоградській області у ПриватБанку обслуговують майже 7 тис. підприємців і юридичних осіб, загалом же по Україні щодруга юридична особа України має рахунок у ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool