Житель Кіровоградщини незаконно зберігав зброю

Червень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Інформація з’ясувалася під час проведення працівниками райвідділу міліції санкціонованого обшуку за місцем проживання мешканця одного з населених пунктів.

Правоохоронці перевіряли відомості про можливе вирощування 27-річним чоловіком нарковмісних рослин.
На території домоволодіння правоохоронці виявили 6 кущів коноплі, що росли поряд із занедбаним подвір’ям нежилого сусідського будинку. За цим фактом працівники міліції склали протокол за ст. 106-2 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель) Кодексу України про адміністративні порушення.
Крім того, у ході спілкування з 49-річним родичем молодика було з’ясовано, що він незаконно зберігає зброю. Господар помешкання добровільно віддав правоохоронцям незареєстровану гладкоствольну мисливську рушницю та понад 30 набоїв до неї. За поясненням чоловіка, зброя залишилась йому у спадок від покійного нині родича і він зберігав її як пам’ять. Також у місцевого жителя було вилучено пістолет травматичної дії, який, за його словами, він придбав для самозахисту.
Зброю та боєприпаси правоохоронці направили на дослідження. За результатами експертизи буде зроблено висновок про наявність в діях чоловіка ознак адміністративного чи кримінального правопорушення.
– Попередньо інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко. – Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool