Жінка із чоловіком виготовляли небезпечний наркотик

Листопад 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники міліції затримали двох родичів за підозрою у виготовленні і збуті опію. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у виготовленні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого затримали двох жителів міста Новоукраїнки – 48-річну жінку та раніше судимого 38-річного чоловіка.
У результаті проведення кількох оперативних закупівель правоохоронці задокументували злочинну діяльність двох родичів. Зловмисники збули 19 мл опію за гроші у сумі 1000 гривень.
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваних працівники міліції виявили кілька пакетів з маковою соломкою загальною вагою близько 1 кілограма, м’ясорубку із залишками наркотичної речовини, два шприци – з опієм та прекурсором, три пляшки з розчинником, а також посуд, який зловмисники використовували для виготовлення опію, – розповідає в.о. начальника ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області Леонід Мельник.
Наркотичні засоби та інші речові докази правоохоронці вилучили і направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Підозрюваних затримали.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, збут наркотичних засобів), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
До речі, як з’ясувалося, затримана, на відміну від свого напарника, займалася виготовленням опію як для продажу, так і для власного вживання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool