Здорові жителі - здорове місто розширює свою географію

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

На виконання Кіровоградського сегменту програми "Центральний регіон – 2015" протягом І кварталу 2012 року в обласному центрі проведені чергові етапи медико-соціальної акції "Здорові жителі – здорове місто".

Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, з 23. по 27 січня медичні працівники вижджали до жителів селища Гірничого, де проводили прийоми на базі комунального закладу «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини», а з 6 по 10 лютого і з 12 по 16 березня обслуговували мешканців міста, закріплених за 5-ою міською поліклінікою на базі даного закладу.

В ході акції оглянуто 3281 особу, відзначила Оксанан Макарук, при цьому проведено 1540 ФГ-обстежень, 333 УЗД, 1179 ЕКГ та виконано 15236 лабораторних аналізів.
Оксана Макарук звернула також увагу, що при проведенні оглядів виявлено 101 особу з вперше визначеним підвищенням артеріального тиску, 32 особи з підвищеним рівнем глюкози в крові, 3 онкопатології та 51 особу з предонкопатологією, 9 осіб з підозрою на туберкульоз легень. Всі хворі направлені на дообстеження в тубдиспансер та в обласний онкологічний диспансер, після чого вони будуть взяті під диспансерне спостереження.

фото Ігоря Філіпенка.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool