Здорові жителі - здорове місто розширює свою географію

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

На виконання Кіровоградського сегменту програми "Центральний регіон – 2015" протягом І кварталу 2012 року в обласному центрі проведені чергові етапи медико-соціальної акції "Здорові жителі – здорове місто".

Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, з 23. по 27 січня медичні працівники вижджали до жителів селища Гірничого, де проводили прийоми на базі комунального закладу «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини», а з 6 по 10 лютого і з 12 по 16 березня обслуговували мешканців міста, закріплених за 5-ою міською поліклінікою на базі даного закладу.

В ході акції оглянуто 3281 особу, відзначила Оксанан Макарук, при цьому проведено 1540 ФГ-обстежень, 333 УЗД, 1179 ЕКГ та виконано 15236 лабораторних аналізів.
Оксана Макарук звернула також увагу, що при проведенні оглядів виявлено 101 особу з вперше визначеним підвищенням артеріального тиску, 32 особи з підвищеним рівнем глюкози в крові, 3 онкопатології та 51 особу з предонкопатологією, 9 осіб з підозрою на туберкульоз легень. Всі хворі направлені на дообстеження в тубдиспансер та в обласний онкологічний диспансер, після чого вони будуть взяті під диспансерне спостереження.

фото Ігоря Філіпенка.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool