Збитки Одеської залізниці від пасажирських перевезень за 5 місяців сягнули 347 млн грн.

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Відповідно до оперативних даних за п’ять місяців поточного року Одеська залізниця зазнала збитків від пасажирських перевезень на 347,2 млн грн., що на 34,5 тис грн. менше минулорічних показників

Збитки від перевезень пасажирів у дальньому сполученні становлять 234,7 млн. грн.; у приміському сполученні – 112,5 млн грн.
За вказаний період було перевезено понад 7 млн 25 тис. пасажирів, що майже на 92 тис перевищує показник минулого року. Пасажирообіг за вказаний період збільшився на 35,4 млн. пасажиро-кілометрів.
Одеська залізниця усвідомлює високе соціальне значення пасажирських перевезень для населення і в умовах гострого фінансового дефіциту та високого рівня зношеності рухомого складу докладає максимальних зусиль, щоб повною мірою задовольнити потреби регіонів в перевезеннях.
Залізничники постійно звертаються до місцевих органів виконавчої влади з проханням закладати при формуванню бюджету достатні для організації перевезень кошти, а також брати участь у придбанні рухомого складу для приміських перевезень у власному регіоні, що передбачено Законом України «Про залізничний транспорт».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool