Завтра кіровоградці зможуть задати питання

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1959 | Коментарі: 0

13 жовтня з 10 до 12 год. в обласному контактному центрі працюватиме "гаряча телефонна лінія" з питань перерахунку пенсій з 01 вересня 2015 року у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму.

 Консультуватиме заступник директора Пенсійного фонду України в області Олена Романченко. Звертатися можна за номером 0 800 500 238 (вхідні дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

13 жовтня з 16 до 17 год. в обласному контактному центрі працюватиме "гаряча телефонна лінія" з надання житлових субсидій. в тому числі з урахуванням змін з 01 жовтня 2015 року. Консультуватимуть працівники відділу соціальної допомоги, грошових виплат та компенсацій департамену соціального захисту населення ОДА. Звертатися можна за номером 0 800 500 238 (дзвінки безкоштовні).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool