Заслужені призи отримали переможці конкурсу «Людина і ліс» (ФОТО)

Червень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1736 | Коментарі: 0

Вже традиційно, у Міжнародний день захисту дітей, лісівники Кіровоградщини вітали переможців обласного етапу щорічних конкурсів дитячого малюнка та твору за темою «Людина і ліс». Урочисте нагородження відбулось у Чорноліський лісній школі, що біля Чорноліського лісгоспу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Цього року у першому етапі конкурсу на рівні державних лісогосподарських підприємств області взяло участь 460 школярів: 299 учасників на кращий малюнок та 161 – на кращий твір. Усі роботи, що посіли перше місце, були представлені на другий, обласний етап конкурсу.
У номінації «Кращий малюнок» першість здобула учениця 2 класу Синьківської школи Діана Коржук від Голованівського лісгоспу. Її малюнок одразу кидався в очі з-поміж усіх інших своєю яскравістю та самобутністю, неординарністю та змістовністю. Друге місце члени журі присудили Денису Олійник, чотирикласнику Микільської школи від Світловодського лісгоспу. Третє місце завоював Іван Вагін, учень 2 класу Компаніївської школи, що брав участь у конкурсі від Компаніївського лісгоспу.
Найкращим автором твору про ліс визнано наймолодшу учасницю цієї номінації – третьокласницю Новоукраїнської школи Діану Рудь. Діана написала казку про богиню Флору, та ще 2 вірша – «Симфонія любові і краси» та «Сповідь дуба». Вражаючі твори запали в душу змістом, думками, а творчий порив маленької любительки лісу захопив та надихнув всіх членів журі.
Друге місце у конкурсі на кращий твір посів Володимир Пацкан, учень 7 класу Дмитрівської школи. Почесне третє місце члени журі не змогли віддати одному учаснику, а тому було вирішено розділити його між трьома дітьми: ученицею 8 класу Іванівської школи Анною Колтуновою, ученицею 7 класу Онуфріївської школи Владою Петренко та учнем 8 класу Микільської школи Владиславом Баштавенком.
Переможці конкурсів отримали від обласного управління лісового та мисливського господарства та обласного Товариства лісівників цікаві та корисні подарунки: за здобуте перше місце – мобільні телефони, за друге – годинники-радіо, а за трете місце призери отримали футболки з логотипом «Євро-2012».
З порожніми руками не пішли й ті діти, які не здобули призових місць в обласному етапі. За участь у конкурсах, активну життєву позицію, глибоке розуміння важливої ролі лісу в житті людини та шанобливе ставлення до лісу їм було оголошено подяку та нагороджено заохочувальними подарунками.
На урочистості з нагоди підведення підсумків конкурсу до Чорноліської школи приїхали і вчителі, і батьки, які розділили з дітьми тепло гостинної атмосфери лісівників. Саме батьки та вчителі прививають дітям ту любов до лісу, яку вони виплескують у своїй неповторній, захоплюючій творчості.
Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне Товариство лісівників щиро вдячні всім школярам та їх педагогам за активну участь в конкурсі. Бажаємо юним шанувальникам лісу ще більших творчих перемог!

Заслужені призи отримали переможці конкурсу «Людина і ліс» (ФОТО)

Заслужені призи отримали переможці конкурсу «Людина і ліс» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool