Замовити проїзний документ через Інтернет стало зручніше

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

На сайті філії www.odz.gov.ua з’явилася можливість зробити онлайн-замовлення проїзду.

Даний сервіс дозволяє громадянам самостійно через Інтернет здійснювати оформлення або резервування проїзних документів з наступним викупом у квитковій касі.

Як показує час, послуга замовлення проїзного документу за допомогою Інтернету набуває все більшої популярності завдяки зручності та оперативності. Так, за 4 місяці поточного року в цілому по Одеській залізниці через Інтернет оформлено 540,3 тис. проїзних документів, що майже у вдвічі більше, ніж торік. Тому це впровадження стане в нагоді потенційним пасажирам.

Нагадаємо, що на сайті у розділі «Рух поїздів»/«Пасажирські поїзди» вже забезпечено надання пасажирам актуальної довідкової інформації щодо розкладу руху призначених пасажирських поїздів (між станціями, по визначеній станції або за номером поїзда).

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool