«Захисник Кіровоградщини - 2018» проходитиме у Федорівці

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

Про це повідомила під час апаратної наради заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко.

Обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини» проходитиме із 11 по 12 жовтня у Федорівці Первозванівської сільської об’єднаної територіальної громади Кіровоградського району.

Також юні учасники змагатимуться на військовому полігоні за межами населеного пункту.

Уляна Соколенко відзначила, що під час урочистого відкриття відбудеться авіашоу. Центр медико-психологічної реабілітації «КОМПАС» презентуватиме спеціальне обладнання з основ військової медицини.

Цього року учнівська молодь випробовуватиме свої сили і вміння у стрільбі з пневматичної гвинтівки, розбиратиме та збиратиме на швидкість автоматичну зброю, братиме участь у силових вправах на спортивних знаряддях, зокрема, на поперечині, у перетягуванні канату, в естафеті з елементами перекидання (кантування) колеса, а також долатиме туристичні смуги перешкод.

Також, Уляна Соколенко повідомила, що 12 жовтня учасники обласного етапу візьмуть участь у благодійному марафоні від Фортечних валів до площі Героїв Майдану у рамках відзначення Дня Захисника України. По завершенні марафону відбудеться нагородження переможців цьогорічних змагань «Захисник Кіровоградщини».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool