Загальноосвітні навчальні заклади Кіровоградщини отримали 7 нових шкільних автобусів

Серпень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час обласного педагогічного форуму вручив ключі від шкільних автобусів директорам закладів загальної середньої освіти. 

Зазначені автобуси придбані спільними зусиллями органів державної влади та місцевого самоврядування з метою додаткового підвезення дітей на навчання до опорних шкіл.

Цього року на Кіровоградщині придбано 7 шкільних автобусів на загальну суму понад 12 млн. грн. Ключі від двох керівник ОДА вручив директору Голованівської опорної школи ім. Т.Г. Шевченка Ользі Томашевській. Заклад отримав два автобуси, оскільки має 15 філій, з яких учні підвозяться до опорної школи.

Сергій Кузьменко також вручив ключі від шкільних автобусів директору Побузької опорної школи Голованівського району Ігорю Позивай, директору Дмитрівського опорного закладу імені Т.Г.Шевченка Знам’янського району Олені Павленко, директору Глодоськоїопорної школи Новоукраїнського району Валентині Плецькій, директору Луганської опорної школи Петрівського району Олені Козловській та директору Устинівської опорної школи Володимиру Гавришу.

Загалом протягом 2015-2018 років на Кіровоградщині на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів було придбано 44 шкільні автобуси та 1 спеціальний автобус у Кропивницькому для підвезення дітей з особливими потребами до реабілітаційного центру. Загальна вартість цього транспорту склала понад 65 мільйонів 715 тисяч гривень.

Усі ці автобуси використовуються за призначенням – відповідно до розроблених та затверджених паспортів маршрутів. Станом на 20 серпня 2018 року в області підвезення 9 тисяч 131 дитини здійснює 227 шкільних автобусів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool