За три тижні працівники Державтоінспекції Кіровоградщини зафіксували 6 спроб дачі хабара

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Боротьба з корупцією триває. ДАІ продовжує роботу щодо виявлення водіїв, які намагаються уникнути адміністративної відповідальності, пропонуючи хабар інспектору ДАІ.

Так, працівниками Державтоінспекції Кіровоградщини зафіксовано шість спроб дачі водіями хабара правоохоронцям, з метою уникнення відповідальності за скоєне правопорушення, на території Кіровоградської області.
Зокрема, на 256 км автошляху Київ-Одеса, в Ульяновському районі, інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області був зупинений автомобіль Форд Транзит, водій якого намагався уникнути адміністративної відповідальності за допомогою грошової винагороди, у розмірі 50 гривень.
На 713 км автошляху Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка, у Кіровоградському районі, інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області був зупинений автомобіль ДЕО, водій якого намагалася уникнути адміністративної відповідальності за допомогою грошової винагороди у розмірі 50 гривень.
На 244 км автошляху Київ - Знам’янка, на стаціонарному посту ДПС, в Олександрівському районі, інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області був зупинений автомобіль ДЕО, водій якого намагалася уникнути адміністративної відповідальності за допомогою грошової винагороди у розмірі 100 гривень.
По вул. Г. Сталінграда в обласному центрі інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області був зупинений автомобіль КАМАЗ, водій якого намагався уникнути адміністративної відповідальності за допомогою грошової винагороди, у розмірі 100 гривень.
Усі події внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування та порушені кримінальні провадження за ч.1 ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».
Державтоінспекція Кіровоградщини у черговий раз звертається до всіх водіїв з проханням обов’язково дотримуватись Правил дорожнього руху, а у разі їх порушення не намагатись за допомогою дачі хабара уникнути адміністративної відповідальності. Адже кожен працівник ДАІ отримав доручення начальника Департаменту ДАІ щодо відповідного документування таких неправомірних дій за допомогою фото – і відеозйомки. А у випадку такої фіксації керманичу авто доведеться відповідати не тільки за вчинення адміністративного порушення, а також і за кримінальне правопорушення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool