За смертельну аварію у Кропивницькому судитимуть працівника поліції

Жовтень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Досудове розслідування стосовно сержанта Кропивницького райвідділу поліції, який у стані сп’яніння скоїв смертельне ДТП з 3 загиблими неповнолітніми та 4 травмованими, наразі завершено.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів обвинувальний акт скеровано до суду.

Працівнику поліції інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель кількох осіб та залишення у небезпеці (ч.4 ст. 286-1, ч.1 ст. 135 КК України).

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Його звільнено з органів поліції.

Досудове розслідування - ДБР.

ДТП сталася 25 червня 2023 року на трасі «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя» близько 4 ранку. Поліцейський на власному авто перевозив випускників та спричинив аварію неподалік смт. Новгородка. У результаті ДТП загинуло троє неповнолітніх дівчат, ще троє підлітків та одна повнолітня особа - зазнали травмувань різного ступеня тяжкості. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool