За минулу добу вогнеборці Кіровоградщини приборкали 4 пожежі

Березень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 1919 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 22:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Героїв Небесної Сотні смт Вільшанка.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 господарчої споруди та 3 м3 дров у ній. Силами вогнеборців о 23:00 пожежу було локалізовано, о 23:21 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка.

О 23:57 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Київській м. Мала Виска. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 24 м2 господарчої споруди та 1,5 тони вугілля в ній на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 00:32 пожежу було локалізовано, о 01:05 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

О 23:18 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна м. Олександрія. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 5 м2 домашніх речей у житловому будинку. Силами вогнеборців о 23:38 пожежу було локалізовано, о 00:39 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

О 23:28 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Центральній с. Дмитрівка Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 3 м2 сінника та 1 тони сіна в ньому. Силами вогнеборців о 23:58 пожежу було локалізовано та о 01:05 - ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

Травмованих чи загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області

вогнеборці Кіровоградщини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool