За минулу добу рятувальники Кіровоградщини відбуксирували дві автівки з ускладнених ділянок дороги

Лютий 09, 2018 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

8 лютого о 23:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. М. Зерова у м. Новомирогород вантажний автомобіль «DAF» потрапив на ускладнену ділянку дороги та не в змозі виїхати самотужки.

Рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомирогород відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку автошляху, де він продовжив шлях самостійно.

9 лютого о 03:00 аналогічний випадок стався поблизу с. Мечиславка Благовіщенського району, де на ускладненій ділянці дороги застряг вантажний автомобіль «Renault». Силами чергового караулу 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське було надано допомогу по вилученню автомобіля зі складного відрізка дороги.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool