За добу на території Кіровоградщини ліквідовано 6 пожеж

Липень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 604 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях.

Так, двічі залучались на гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: на вул. Чапаєва у с. Грузьке Кіровоградського району горіло 1 т соломи та 30 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

Друга пожежа сталась у дачному кооперативі «Дорожник» с. Соколівське Кіровоградського району. Там горіло 25 м2 однієї господарчої споруди та 50 м2 перекриття поруч розташованої господарчої споруди. Бійці 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ ліквідували пожежу 136 м2 даху приватного житлового будинку у с. Троянка Голованівського району. Рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка подолали пожежу 30 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку на вул. Миру с. Митрофанівка Новгородківського району.

Крім цього, пожежу 400 м2 сухої трави загасили вогнеборці 20-ї ДПРЧ м. Долинська. А рятувальники 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка залучались на гасіння пожежі 50 м2 сухої трави у смт Знам’янка Друга.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool