За добу на Кіровоградщині виникло 6 пожеж

Вересень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 432 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 6 пожеж різного характеру.

Так, двічі гасили займання сміття та сухої рослинності бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (с. Соколівське та вул. Вокзальна в обласному центрі). Також подібні займання довелось приборкувати вогнеборцям 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка та 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

Крім того, о 14:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 600 кг соломи та 35 м2 перекриття даху господарчої будівлі на території приватного домоволодіння по вул. Набережній с. Оситняжка Кропивницького району. О 15:22 пожежу було локалізовано та о 16:10 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Крпивницький.
О 22:21 стало відомо про займання по вул. Перемоги с. Свердликове Новоархангельського району. Після прибуття на місце події з’ясувалось, що горить 12 м2 домашніх речей та покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 31-ї ДПРЧ спільно з МПК с. Нерубайка о 23:05 локалізували та о 23:14 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool