За добу на Кіровоградщині виникло 5 пожеж різного характеру

Липень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

15 липня о 17:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Олександрія, де по пров. Тупиковий виникло займання 2 м2 дерев'яних стін надвірної споруди на території приватного домоволодіння.

О 17:36 рятувальниками пожежу було локалізовано та о 17:42 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

Вже 16 липня о 01:23 стало відомо про займання 30 м2 господарчої споруди та 40 м2 покрівлі іншої господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Калинова смт Олександрівка, яку о 03:18 локалізували та о 03:30 – ліквідували бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Крім того, рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска загасили ще дві пожежі 800 м2 сухої трави та сміття поблизу с. Мануйлівка та 1,5 га пожнивних залишків пшениці на полі поблизу райцентру. Також рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка загасили пожежу 300 м2 сухої трави на березі річки Чорний Ташлик Новоукраїнського району.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool