За 10 місяців 2013 року Одеські залізничники відремонтували 488 км колії

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

За 10 місяців поточного року колійники Одеської залізниці оздоровили різними видами ремонту майже 488 км колії

Вже виконано річний план з модернізації – 67 км колії, середнього ремонту колії – виконано 180 км, капітального ремонту колії – 107,4 км колії. Комплексно-оздоровчим ремонтом відремонтовано 134 км колії. Також на нові було замінено 64 комплекти стрілочних переводів та ще 144 комплекти відремонтовано середнім ремонтом.
Масштабний обсяг робіт виконано у вересні на перегоні Сотники-Корсунь дільниці Шевченко – Миронівка. На зазначеному перегоні було розгорнуто масштабні роботи – протягом 20 днів цілодобово (враховуючи вантажонапруженість дільниці) з ланкової на безстикову було замінено 9,8 км колії, а також було проведено роботи з ремонту земляного полотна. Колійники зняли стару рейкошпальну решітку і уклали нову, виконали роботи зі зварювання рейок в пліть довжиною в перегін, глибоко очистили щебінь, а також замінили кілька стрілочних переводів. У роботах були задіяні колійні машинні станції Вапнярка, Цвітково, Усатове, Знам’янка. Також працювала техніка центру механізації колійних робіт. У залежності від технологічного процесу на дільницях у середньому працює 100-150 колійників. Під час виконання робіт працівники суворо дотримувалися правил охорони праці, адже по парній колії курсували поїзди.
За словами заступника начальника служби колії Івана Василенка модернізація перегону Корсунь – Сотники дозволить забезпечити пропускну спроможність у напрямку Миронівка – П’ятихатки та підвищити комфорт поїздки пасажирських поїздів.

*Довідково
Безстикова колія – прогресивна конструкція залізничної колії при якій відсутність стиків при добре відшліфованій поверхні головки рейки сприяє зменшенню динамічного навантаження на колісну пару, що допомагає збільшити термін експлуатації рухомого складу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool