З початку року платниками міста Кіровограда сплачено понад 464 млн. грн. єдиного соціального внеску

Травень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

«Протягом січня-квітня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування склали 464684,6 тис. грн. і перевищили надходження відповідного періоду минулого року на 46033,6 тис. грн. », – повідомила начальник координаційно – моніторингового управління Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Любімова.

Нагадуємо, що з 1 січня 2015 року набрав чинності Закон України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці”.
Також звертаємо увагу, що 30 квітня 2015 року набув чинності наказ Мінфіну від 14.04.15 р. №435 «Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool